SWISHLÅN

Swish har under de senaste åren blivit ett mycket populärt verktyg för alla typer av betalningar och överföringar. För en stor del av befolkningen är det en central del i vardagen både för köp i affärer men också för att enkelt kunna skicka pengar mellan vänner och bekanta för att t ex dela upp notor. Tack vare Swish populäritet och storlek har det nu också blivit mycket smidigt att använda Swish som återbetalningsmetod för snabblån.

Vad är Swish?

Swish lanserades 2012 av bolaget Getswish AB och är en mobilapplikation som enkelt låter kunder överföra pengar till varandra via telefonnummer. Pengarna når mottagaren direkt när överföringen är signerad från avsändaren, vilket görs via bank-id.

Hur skaffar man Swish?

För att skaffa Swish behöver du en smartphone där applikationen kan laddas ner, antingen via telefonens app-nedladdningsprogram eller via Swish egna site. När applikationen är nerladdad registrerar du dig som användare via din internetbank för att sammankoppla ditt bankkonto & ditt telefonnummer. Har du frågor gällande installation och registrering av Swish, så hjälper din internetbank mer än gärna till med detta.

Hur ansöker man om lån via Swish?

Tyvärr är det i dagsläget inte möjligt att låna pengar via Swish, men mycket pekar på att kreditbolaget inom kort kommer att erbjuda Swishlån där kunderna både direkt får pengarna insatta via Swish, samt accepterar Swish som återbetalningsmetod för direktlån.

Hur mycket vill du låna?

Summa 123
Löptid 123
  • Filtrera för:
  • Direkt utbetalning
  • Betalnings anm OK
  • Lån utan UC
  • Utbetalning kväll
  • Utbetalning helg
  • Swish
Sortera:
Visa fler

Hur återbetalar man lån via Swish?

I dagsläget är det möjligt att betala tillbaka lån genom Swish hos ett flertal av de långivare vi samarbetar med på lånadirekt.nu. Nedan ser du alla långivare som erbjuder återbetalning via Swish

Vårt omdöme