SMSLÅN

SMS-lån är ett samlingsnamn för mindre lån som ansöks via internet eller SMS.  Pengarna kommer oftast in på kontot väldigt snabbt och löptiden är oftast betydligt kortare än t ex ett vanligt banklån.

Det finns många fördelar med SMSlån, däribland att den snabba utbetalningstiden gör att kunden snabbt kan täcka akuta eller oplanerade kostnader.

Såhär gör du för att få ett SMS-lån

Vi på lånadirekt.nu samarbetar med en mängd olika banker och låneinstitut så att du som kund ska ha så bra underlag som möjligt innan du bestämmer dig för ditt SMS-lån. Fyll i hur stort ditt snabblån behöver vara, och ange löptiden (längden på lånet) så får du direkt upp de alternativ som passar just ditt SMS-lån.

Jämför flera långivare

Innan du ansöker om ditt SMS-lån är de bra att jämföra flera olika långivare för att se vilken aktör som passar dina behov bäst. Olika långivare tillåter olika löptider, så se till att du har all information du behöver för att ta ett välgenomtänkt beslut

Hur mycket vill du låna?

Summa 123
Löptid 123
  • Filtrera för:
  • Direkt utbetalning
  • Betalnings anm OK
  • Lån utan UC
  • Utbetalning kväll
  • Utbetalning helg
  • Swish
Sortera:
Visa fler

Tänk på vad ditt snabblån ska gå till

Som alltid när man lånar pengar är de bra att redan innan lånet vet vad snabblånet ska gå till. De flesta människor hamnar då och då i oväntade situationer som kostar pengar, när t ex någonting gått sönder eller om semesterkassan sinat snabbare än planerat. För impulsiva lån brukar sällan vara en bra lösning, så ha en plan för vad pengarna ska användas till.

Att tänka på för att få SMS-lån samma dag

När du planerar ditt SMSlån är det bra att tänka på att låneinstituten ofta har kontorstider som alla andra, vilket kan göra att de inte hinner processa din låneansökan om den kommer in för sent på kvällen eller under en helg. Många låneinstitut som vi på lånadirekt.nu samarbetar med har öppet kvällar och helger men detta är ingen garanti hos alla långivare

Vårt omdöme