SEMESTERLÅN

Att kunna koppla av på semestern och ladda upp batterierna är någonting som blir allt mer viktigt i en mer och mer uppstressad vardag. Alla vill kunna unna sig lite sol och bad men ibland kan det helt enkelt vara svårt att få ihop finanserna., speciellt och man är en familj. Många väljer på grund av detta att ta ett så kallat semesterlån för att kunna utöka semesterkassan och unna sig någonting alldeles extra.

Hur ansöker man om lån för semestern?

När du ansöker om ett semesterlån fungerar det som ett vanligt privatlån. Beroende på lånebeloppets storlek kan du också välja att ta ett så kallat “microlån“, där du lånar en mindre summa med en generellt sett kortare återbetalningsperiod. Lånar du ett större belopp är ett privatlån mer fördelaktigt eftersom återbetalningsperioden, det vill säga tiden du har på dig att betala tillbaka lånet, är längre samt att räntan brukar vara lägre än för microlån.

Hur mycket vill du låna?

Summa 123
Löptid 123
  • Filtrera för:
  • Direkt utbetalning
  • Betalnings anm OK
  • Lån utan UC
  • Utbetalning kväll
  • Utbetalning helg
  • Swish
Sortera:
Visa fler

Vad ska jag tänka på inför ett semesterlån?

Innan du bestämmer dig för att låna pengar för semestern är de bra att ha allting planerat så att du väljer rätt lånebelopp. Om du till exempel lånar pengar för en flygresa är det bra att vara ute i god tid då priserna ofta är betydligt billigare om du bokar långt i förväg. Det är också bra att göra en ungefärlig budget så att du vet hur mycket du behöver låna, så att du inte riskerar att begära ett för litet belopp och på grund av det missar att göra det du vill!

Semesterlån utan UC

Om du vill ta ett lån för att fylla ut semesterkassan men har en tidigare betalningsanmärkning, eller av andra skäl vill undvika att de tas någon kreditupplysning så behöver inte detta vara något problem. Det finns idag många långivare som ger lån utan UC samt tillåter låntagare med tidigare betalningsanmärkningar. Du behöver därför inte låta detta vara ett hinder för att få din drömsemester!

Vårt omdöme